Een mannelijke stripper swingt voor bankbiljetten sensueel op uw songs. Indien je de leefwijze daarnaar geschikt maken kun je er zeer veel geld mee ontvangen. Iedere morgen richting de sportschool, letten op je eten plus een perfecte verzorging blijven belangrijk teneinde een veelgevraagde vrouwelijke stripper te worden.

Waar ga je rekening mee houden wanneer jij stripper wilt worden?

Het blijft heel erg beangstigend teneinde voor een massa te moeten performen. Durf jij zowat naakt bij een verjaardag te swingen met een boel teut meiden? Wanneer je dat niet overweegt, kun jij er veel beter niet aan beginnen. Daarnaast zijn er tal van andere dingen die je pas leert als je echt stripper bent, maar graag van tevoren geweten had.

Ga elke week richting de fitness

Als stripper blijft het cruciaal dat jij er steeds perfect getraind en gebruind uit ziet voor het publiek. Houd je lijf uitstekend in shape en train een paar keer elke week om er lekker gespierd uit te zien. Een service abonnement afnemen bij een sportschool lijkt dus altijd een goed plan. Bij beide gevallen ga jij voor zorg dragen dat je fijngebouwd blijft. Een goed voedingsschema blijft voor een stripper bijgevolg ook voortdurend cruciaal teneinde mooie buikspieren te verkrijgen. Met een krachtig lijf kan je een vette striptease act bezorgen en dus meer cash verdienen.

Bezuinig niet op stripper uniformen

Als stripper wil jij nooit het geintje van de partij blijken, maak daarom tijd en geld uit aan je kleding. Draag hiernaast voortdurend een string bij jou shorts teneinde de striptease optreden spannender te maken.

Zorg voor de geschikte liedjes

Slimme liedjes kunnen de stripact goed of slecht maken. Kijk goed naar de danspassen bij andere stripshows en poog een perfecte gewoonte te maken. Er blijken een aantal klassiekers te ontdekken waar iedereen denkt aan de stripshow.

Om bij je moves en performen een routine te maken, zul jij met regelmaat moeten herhalen. Probeer in jouw act op die manier veel als mogelijk het publiek plus die bij wie jij een stripact geeft te verleiden. Er blijven bovendien mannelijke strippers welke aan pole dancing doen, echter dat zal nog veel voorbereiding behoeven plus het lijkt ingewikkeld teneinde dat overal op te voeren.

Met gelikte foto’s krijg je meer geld

Meld je bij zo veel mogelijk striptease bureaus aan teneinde jou opties te verbreden. Check steevast met aandacht een web site van het boekingsbureau waarvoor jij wil werken.